Boros fekete kagyló Kamado Chef kerámia grillen
- írta: Billege Andras
- 2020.06.04
A fekete kagyló ízében és illatában visszaköszön a tenger kellemes sós illata. Nem érdemes túlbonyolítani az ételt mert a maga ...
BővebbenSéf adatok:
Név: Billege AndrásImádom a szabadtéri sütés minden formáját. Lehet az grill, bbq, sütés vagy főzés. A lényeg, hogy a szabadban történjen.
Kedvenceim a fa és a faszén tüzeléses sütők, de a gázgrill sem hoz zavarba
A fekete kagyló ízében és illatában visszaköszön a tenger kellemes sós illata. Nem érdemes túlbonyolítani az ételt mert a maga ...
BővebbenEgy gyors, finom és hihetetlen egészséges előétel vagy reggeli receptet szeretnék megosztani veletek. Még azok is kedvelni fogják, akik az ...
BővebbenAz amerikai reggelik elengedhetetlen része a palacsinta, melyet fogyasztanak sósan, édesen vagy egyszerre a kettőt. Én most egy kifejezetten édes ...
BővebbenA marhapofa egy keveset használt alapanyag, amely igazi kuriózum lehet a bbq szerelmeseinek! Szaftos, omlós, puha és mégis karakteres ...
BővebbenEgy laktató gyors, mégis fantasztikusan finom szendvics a steak szerelmeseinek ...
BővebbenHa biztosra akarsz menni a lazaccal, amit először készítenél, akkor ez a recept tuti siker. A grillezés mellett a brine-olást ...
Bővebben