Kukoricás töltött paprika

írta: Peitli Csilla

Sajttal, kukoricával és baconnel töltött kalifornia paprika egy dús, gazdag köret, amiben rengeteg a szín és az íz.


Elkészítési idő: 45 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Kamado grill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 3 marék fagyasztott kukorica
  • 100 g salsa
  • 4 szál újhagyma
  • 1 db zöld kaliforniai paprika
  • 1 db piros kaliforniai paprika
  • 100 g mozzarella
  • 2 szelet bacon

Elkészítés:

  1. A grillt  melegítsük elő közepes hőfokra.
  2. Egy edényben keverjük össze a kukoricát, a salsával és a karikákra vágott újhagymával.
  3. A paprikákat vágjuk félbe, távolítsuk el a magokat és töltsük meg a kukoricás keverékkel.
  4. A paprikákat egyesével csomagoljuk alufóliába és tegyük fel a grillre sülni 25-30 percre.
  5. Közben aprítsuk fel a sajtot és a bacont.
  6. Amikor letelt a sütési idő, csomagoljuk ki a paprikákat és szórjuk meg a tetejüket baconnel és sajttal.
  7. Tegyük vissza őket a grillre, most már alufólia nélkül, hogy megolvadjon a sajt és megpiruljon a bacon.
  8. 3-5 perc múlva vegyük le őket és azonnal tálalhatjuk is.

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.