Ünnepi töltött sertéskaraj
- írta: Bácsalmási Katalin
- 2025.12.04
A fűszeres darált hússal töltött porhanyós sertéskaraj egy lenyűgöző, látványos főétel, mely tökéletes vasárnapi vagy ünnepi ebéd. A sajtos, spenótos, darált ...
A fűszeres darált hússal töltött porhanyós sertéskaraj egy lenyűgöző, látványos főétel, mely tökéletes vasárnapi vagy ünnepi ebéd. A sajtos, spenótos, darált ...
A klasszikus kókusz, ananász, rum hármas ezúttal egy merészen fűszerezett malac bordán köszön vissza. A kamado grillen sütött és füstös ...
Van, amikor csak néhány extra hozzávaló kell ahhoz, hogy egy egyszerű étel unalmasból bravúrosra változzon. A megszokott hot-dogot most egy kis ...
Ez a recept egy egyszerű, de annál ízletesebb módja a húsvéti sonka felhasználásának. A mézes-mustáros máz édes-sós harmóniája és az ...
Lassan készül ez az ízletes és omlós sertés borda, amely karakteres ízét az almalé fanyarságának és a borecet savasságának legalább ...
Lazac, avokádó, sonka és házi aioli teszi különlegesen ízletessé ezt a komplex szendvicset. ...