Bárányborda
- írta: SpaTrend
- 2014.11.13
Préseld a fokhagymát egy kis tálba és keverd ki a sóval. Add hozzá a mustárt, az ecetet, az aprított rozmaringot, ...
BővebbenPréseld a fokhagymát egy kis tálba és keverd ki a sóval. Add hozzá a mustárt, az ecetet, az aprított rozmaringot, ...
BővebbenA frikandót egyben tedd bele egy zárható zacskóba vagy lefedhető edénybe. Egy aprítóban darabold fel a hagymát, a fokhagymát, a ...
BővebbenKend le az egészben hagyott csirkemellet olajjal, majd szórd meg a finomra aprított zöld fűszernövényekkel és fokhagymával. Sózd, borsozd ízlésednek ...
BővebbenA marharostélyost tekerd össze, majd rögzítsd a hosszúkás henger alakban. A fokhagymát szeleteld fel, majd tűzdeld meg vele a rostélyost. Az apróra ...
BővebbenElőször a húspácot készítsd el. Ehhez egy evőkanál barna cukrot keverj el a curry porral, a két evőkanál mogyoróvajjal, a ...
BővebbenMiután közepes hőfokra beállítottad a grill, jöhet a csirke előkészítése. A megtisztított egész csirkét (a belsőségek eltávolítása után) kívülről bőségesen dörzsöld ...
Bővebben