A grillező szén begyújtásának legegyszerűbb módja

A faszenes grillek autentikus ízélményéért meg kell hozni a begyújtás nehézkes folyamatának áldozatát. A faszenek felizzítása és sütési hőmérsékletre történő melegítése nem megy gyorsan vagy éppen könnyen, hacsak nincs egy begyújtó kürtőd!


A begyújtó kürtő nem egy sokoldalú, de nagyon praktikus eszköz. Aki a gázgrillek könnyű kezelhetősége helyett inkább a faszén aromáját részesítik előnyben, mindenképpen szerezzen be egyet, hogy a begyújtás percekben és ne órákban legyen mérhető. A fémből készült eszköz használata nagyon egyszerű és megtöltése után már semmilyen beavatkozást nem igényel. A faszén és a papír bekerülésével elég meggyújtani a papírt, a többiről a szél és a kürtő sajátos felépítése gondoskodik.

Fújogatás, rázogatás és begyújtó folyadék nélkül is tökéletesen izzó szenet kapunk 15-20 percen belül, amivel kezdődhet is a sütés. A kürtőből egy mozdulattal áttehetjük a fehéren izzó faszenet a grillre, anélkül, hogy a kezek épségéért kellene aggódni. A faszén gyújtóra minden időjárási körülmény között számíthat, megkönnyíti és meg is gyorsítja a kezdeteket, hogy önnek már tényleg csak a sütésre kelljen koncentrálnia.

Gyors, egyszerű és tiszta munka. Még szélben is!

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.