Grillezett sajtos pirog
- írta: Peitli Csilla
- 2014.05.16
A sajt mindig jó ötlet. Különösen remek párost alkot a tésztafélékkel, amiket a grillezés tesz igazán felejthetetlenné. Jöjjön hát egy ...
BővebbenA sajt mindig jó ötlet. Különösen remek párost alkot a tésztafélékkel, amiket a grillezés tesz igazán felejthetetlenné. Jöjjön hát egy ...
BővebbenEgyszerű, de mégis ízletes hal, ami a grillen fél óra alatt elkészül. Ideális gyors és könnyű vacsorákhoz. ...
BővebbenA legmagasabb hőfokra melegítsd elő a grillt. A citromlét keverd el a paprikával, majd forgasd bele a falatnyi darabokra vágott halfilét. A ...
BővebbenA kolbász sütéséhez a rács egyik felét emeld kicsit meg, hogy a dőlve felhelyezett húsok zsírja ne közvetlenül a faszénre ...
BővebbenGrillezd meg a csirkemelleket közepes hőfokon. Hat percet szánj oldalanként, majd tedd félre kihűlni. Mikor kihűlt vágd fel falatnyi darabokra a ...
BővebbenEgy kis keverőtálban elegyítsd a hozzávalókat az olívaolaj (és persze a hús) nélkül. Amikor elkészítetted a pácot, lassan keverd bele az ...
Bővebben