Grillezett kacsamell szendvics reggelire, pirított kovászos uborkával

A grillezésről sokszor az estébe nyúló, baráti összejövetelek jutnak eszünkbe, amikor temérdek étel készül és egész nap lángol a tűz. Pedig egy gázos grillel percek alatt összedobhatunk egy különleges reggelit is, ami aztán megalapozza az egész napi jó hangulatot. Fejedelmi napindító lehet például ez a kacsahúsos szendvics, ami 10 alatt elkészül.


A kacsamell azok közé a húsok közé tartozik, amelyeknek nem kell sok pácolási vagy sütési idő, így ideális választás egy gyorsan és könnyen összeállítható szendvicshez. A SpaTrend Expo Live egyik reggelén is ez a finomság készült a stáb reggelijeként. Nézd meg a videót és lesd el belőle az elkészítés trükkjeit. 

A Broil King Imperial XL grillen készült szendvics grillezése tényleg csak perceket vesz igénybe, köszönhetően annak, hogy a nagy méretű gázgrill két teljesen elkülöníthető, és más-más hőfokra beállítható sütőtérrel rendelkezik. Míg az egyiken pirul és sül a hús, addig a másikon készülhet a kenyér és a grillezett kovászos uborka különlegesség. A két külön zárható tető lehetővé teszi, hogy az ételek íze és illata egyáltalán ne keveredjen a grillen, emiatt akár sütit és húst vagy húsos és vegán fogást is készíthet egyszerre. 

A grill ezen kívül egy oldalégővel is rendelkezik, ahol a szószok, mártások készülhetnek vagy egy infra égős sütőrész beiktatásával a húsok bőrének lepirítása is megoldható. Ennek az elszeparálási lehetőségnek köszönhetően nem kell mindig teljesen felfűteni az egész grillt, a részek külön is használhatóak. Egy-két fő részére elég a kisebb részt befűteni, míg nagyobb társaságoknál a nagyobb vagy a két rész együttes használata lesz a megoldás. Így akkora sütőfelület nyerhető, amelyen már egy tíz fő feletti társaság ételét is könnyen meg lehet sütni.

Nem tudja mit süssön a grillen? A grillreceptek.hu oldal csak önre vár több száz receptjével.

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.