Borjúszelet ázsiai módra
- írta: SpaTrend
- 2014.11.24
Először az első hat hozzávalóból készítsd el a pácot. A folyóssá melegített, de nem forró mézbe, keverd el a sherry-t, ...
BővebbenElőször az első hat hozzávalóból készítsd el a pácot. A folyóssá melegített, de nem forró mézbe, keverd el a sherry-t, ...
BővebbenEgy közepes edényben öntsd össze a páclé hozzávalóit a jégkockák nélkül. A keveréket forrald fel és keverd addig, amíg a ...
Bővebben12-24 órával a sütés előtt mosd meg és töröld szárazra a bélszínt. Tedd a húst egy edénybe, majd szórd meg száraz ...
BővebbenA fokhagymát préseld le, vagy vágd apró darabokra, majd add hozzá a mustárt, az olajat, az ecetet és a citrom ...
BővebbenSzeretne egy mexikói pácot, amit a mindent uraló csípősség jellemez. Akkor próbálja ki ezt a zöldfűszeres változatot. ...
BővebbenMelegítsd elő a grillt magas fokozatra. Amíg a grill melegszik, tisztítsd meg a csirke szárnyakat. Az ízületi részeknél darabold el őket ...
Bővebben