Grillezett kacsacomb
- írta: SpaTrend
- 2014.12.01
A kacsacombokat készítsd elő a sütést megelőző napon. A megmosott és megtisztított combok bőrét (de ne a húst!) óvatosan szurkáld ...
BővebbenA kacsacombokat készítsd elő a sütést megelőző napon. A megmosott és megtisztított combok bőrét (de ne a húst!) óvatosan szurkáld ...
BővebbenEgy kisebb edénybe melegítsd fel a mézet, de csak annyira, hogy enyhén folyós legyen, ne nagyon meleg. Ehhez add hozzá ...
BővebbenA sertéslapockát fűszerezd be bőségesen a citromos-chilis fűszerkeverékkel, majd tedd félre egy órára, hogy az ízek kellően átitathassák a húst. A ...
BővebbenElőször az első hat hozzávalóból készítsd el a pácot. A folyóssá melegített, de nem forró mézbe, keverd el a sherry-t, ...
BővebbenEgy közepes edényben öntsd össze a páclé hozzávalóit a jégkockák nélkül. A keveréket forrald fel és keverd addig, amíg a ...
Bővebben12-24 órával a sütés előtt mosd meg és töröld szárazra a bélszínt. Tedd a húst egy edénybe, majd szórd meg száraz ...
Bővebben