Hamisítatlan Margherita pizza

írta: Alfa Forni Magyarország

A kemencében sült Margherita pizzánál jobb nem is kell egy kerti partihoz! Ez a változat a legjobb példa arra, hogy nem kell mindig túl sok feltét a tökéletes ízkombinációhoz!


Elkészítési idő: 10 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Kemence,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • paradicsomszósz
  • mozzarella
  • bazsalikom
  • olaj

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a kemencét 450°C-ra.
  2. Kockázzuk fel a mozzarellát.
  3. Nyújtsuk ki a korábban elkészített pizza tésztát vékonyra..
  4. A tésztára tegyük 1-2 evőkanál paradicsomszószt, és egy kanál segítségével terítsük szét.
  5. Szórjuk rá a mozzarella darabokat.
  6. Sózzuk meg egy kicsit, szórjuk rá a bazsalikom leveket és locsoljuk meg 1 evőkanál olajjal az egészet.
  7. Mehet a forró Alfa Forni kemencébe, ahol 2 perc alatt süssük ropogós szélűre a pizzát. 

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.