Hogyan válaszd ki az ideális grilled a szakértő szerint

Egy saját grillsütő kiválasztása izgalmas kaland, de könnyű elveszni a nagy választékban. Figyelembe kell venned a kültéri konyhád adottságait, méretét, de van valami, ami még ennél is fontosabb. Vezse Roland, a SpaTrend ügyvezetője segít megtalálni a legkülönfélébb típusok, méretek és képességek tükrében azt a grillt, amit hosszú évekig örömmel használhatsz!


A grillek egyre szélesebb választéka érhető el itthon. Egyszerű faszenes grillek, hosszú sütésben jeleskedő kerámia tojások, gázos, fával fűthető vagy éppen pellet grillek. Vannak okos, alkalmazás segítségével irányítható gravitációs grillek (Master Built) és az ősi tűzrakók minimalizmusát hordozó műalkotások is (OFYR). És ezek még csak a típusok. A méretről és a különféle kiegészítők széles tárházáról szó sem esett.

Nem csoda hát, hogy jól jön az ideális grill megtalálásához a profi segítség. Az alábbi videó remek kiinduló pont, hogy megtudd melyek az alapvető különbségek az egyes típusok között, így könnyebben indulhatsz el a profi grillessé válás útján!

A grillezés egy gyümölcsöző és kreatív hobbi, amit a családdal, barátokkal, de akár egyedül is végezhetsz. Az ehhez méltó grill megtalálásakor nem is feltétlenül a fűtéstípust, a méretet vagy a kinézetet érdemes első körben figyelni, hanem a grillezési szokásokat! Mennyi időt szeretnél az ételkészítéssel tölteni? Zavar a hosszadalmas előkészítés és inkább a gyors begyújtás és azonnali kezdés felé kacsintgatsz? Vagy éppen ellenkezőleg, szeretsz a faszénnel bíbelődni és akár egy délutánt vagy egész napot is rászánnál a grillezés szertartására?

Bármi is a preferenciád, biztosan megtalálod a számodra ideális grillt, ha a megfelelő kérdéseket teszed fel és így indulsz neki a grill kiválasztás kalandjának! A faszenes grillek autentikus hangulata, a gáz grillek gyorsasága, a pellet smokerek könnyű beállíthatósága és az OFYR grill látványos megoldása eltérő, de a maga nemében mind kiváló sütési élményt garantál. Nem fogsz csalódni, ha a minőségre és a profi grillek szakértelmére szavazol!

Ha nemcsak a grillválasztásban, de annak használatában vagy az ételek elkészítésének fortélyaiban is szeretnéd szakértők tanácsaira bízni magad, akkor gyere el a H2G Grilliskola egyik estjére és a finom ételek mellett rengeteg információval is gazdagodhatsz!

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.