Ami minden Kamado Joe grillt feltüzel

Már megszokhattuk a Kamado Joe-tól, hogy nem elégednek meg az átlagos, középszerű megoldásokkal. Mindig és mindenben a tökéletességre törekednek. Nincs ez másként a faszénnel és a füstöléshez használt fával sem. Robert „Bobby” Brennan, a Kamado Joe egyik alapítója így nyilatkozik:

A tűz és a füst a két legfontosabb és legmeghatározóbb eleme a kamadoban való sütésnek, éppen ezért fáradtságot és időt nem kímélve megkerestük a legjobb minőségű faszenet és füstöléshez való fát. Tökéletességre és következetesen magas minőségre törekedve teljes szívvel ajánljuk tüzelőanyagainkat. Termékeinkkel gyerekjáték feltüzelni bármelyik Kamado Joe-t.


A Kamado Joe faszén kizárólagosan megrendelőink részére kerül forgalomba. Az Argentínából származó, 100%-ban tökéletesen égő keményfából készült faszén magasabb hőfokon, hosszabb ideig és tisztábban ég, mint bármelyik másik faszén, mely jelenleg elérhető a piacon. A Kamado Joe faszenet háromféle keményfa keverékéből állítjuk elő, melyek sűrűsége olyan magas, hogy az argentin favágók csak „fejszegyilkos” néven emlegetik őket.

Másik termékünk, melyre igazán büszkék lehetünk a füstöléshez ajánlott faválogatásunk, mely igazi kuriózumnak számít a piacon. Kisebb és nagyobb darabokat egyaránt tartalmaz és megtalálhatóak benne karakteresebb és finomabb ízek, mint például az alma, cseresznye, juhar, hikori, tölgy és pekán - így tökéletes, komplex és harmonikus ízvilágot biztosít, minden egyes grillezés alkalmával.

Ha szeretne még többet megtudni az exkluzív és minden igényt kielégítő Kamado Joe termékekről, akkor kattintson ide

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.