Bárányhusi kebabbal
A manduladarabkákat szárazon egy serpenyőben megpirítom, közben az összes többi hozzávalót belerakosgatom a húshoz. A mandulát is belerakom. Kicsit várok, mielőtt jól összegyúrom. A friss mentaleveleket gyorsan összedarabolom és belekeverem a joghurtba. Kevés sót rakok hozzá.A húsos masszát jól összegyúrom. Kis hengereket formálok belőle és nyerssel átszúrom. Kis olajjal körbekenem és mehet a grillre.bevásárlólista:bárányhusifél kg, daráltsárgabarack5 dkg, ledarálvamandula2 evőkanálfokhagyma1-2 gerezdfűszerek:kevés chili, citrom reszelt héja, friss kakukkfű, só, bors Hány személyre:4főElkészítési idő:45 perc
A manduladarabkákat szárazon egy serpenyőben megpirítom, közben az összes többi hozzávalót belerakosgatom a húshoz. A mandulát is belerakom. Kicsit várok, mielőtt jól összegyúrom. A friss mentaleveleket gyorsan összedarabolom és belekeverem a joghurtba. Kevés sót rakok hozzá.A húsos masszát jól összegyúrom. Kis hengereket formálok belőle és nyerssel átszúrom. Kis olajjal körbekenem és mehet a grillre.
bevásárlólista:
| bárányhusi | fél kg, darált |
| sárgabarack | 5 dkg, ledarálva |
| mandula | 2 evőkanál |
| fokhagyma | 1-2 gerezd |
| fűszerek: | kevés chili, citrom reszelt héja, friss kakukkfű, só, bors |
| | |
| Hány személyre: | 4fő |
| Elkészítési idő: | 45 perc |