Lime-os padlizsán szezámmaggal
- írta: Peitli Csilla
- 2022.04.16
Ha már unod a sonkát, akkor tartsd egy kis szünetet a húsevésben, és próbáld ki ezt az ázsiai ízek ihlette ...
BővebbenHa már unod a sonkát, akkor tartsd egy kis szünetet a húsevésben, és próbáld ki ezt az ázsiai ízek ihlette ...
BővebbenA répa izgalmas alapanyag, aminek szuperül áll a grillezés. Ha többféle színes répával dolgozol, akkor még látványosabb lesz a végeredmény! ...
BővebbenEz a friss, házi pác szinte bármilyen húshoz felhasználható, de kifejezetten jól megy bárányhoz. Akár szeletben, akár nyárson sütve készül ...
BővebbenA sonka egy hamisítatlan húsvéti klasszikus fogás, amit most a grillen is elkészíthetsz és az ünnepi vacsora fénypontjává teheted! ...
BővebbenEgészben sült bárány comb zöldfűszerekkel és vörösborral ízesítve. ...
BővebbenKivülről szépen megpirult, belül szaftos bbq csirkemellel nem tévedhetsz. Ízekben és állagban is remek. ...
Bővebben