Csirkemell batyu töltött gyökérkenyérrel
- írta: SpaTrendOnline
- 2016.02.19
Elkészítjük a besamelmártást, miután kihűlt, hozzáadjuk a kék penészes sajtot, a medvehagymát és villával jól összetörjük, sózzuk, majd elkeverjük. Fontos, ...
BővebbenElkészítjük a besamelmártást, miután kihűlt, hozzáadjuk a kék penészes sajtot, a medvehagymát és villával jól összetörjük, sózzuk, majd elkeverjük. Fontos, ...
BővebbenElőször is a szárított fűszereket még jóval a sütés előtt összekeverjük pár ek olívaolajjal. Egy liter vizet felforralunk az ecettel, egyenként ...
BővebbenA vízbe vágjuk a fokhagymát, 10 percet állni hagyjuk, majd kidobjuk belőle. A hozzávalókat összegyúrjuk, fél órát folpackba tekerve hűtőben ...
BővebbenA csirkemell filét szeletekre vágom és csak óvatosan csapok rá egyet-kettőt egy sodrófával. A joghurtban elkeverem a sót, a lereszelt gyömbért, ...
BővebbenA húsokat előző este bepácoljuk. Elsőként a bőr nélkül csirkecomb filét felhelyezzük a rácsra, és félkészre sütjük. A kicsumázott kaliforniai paprikákból ...
BővebbenHagymával, gombával ragut készítünk, ráütjük a tojást. A sertésbordát megsózzuk, éles késsel megnyitjuk és megtöltjük a raguval. Hústűvel megtűzzük. Bedörzsöljük az ...
Bővebben