Tavaszi töltött borda
- írta: SpaTrendOnline
- 2016.02.17
Hagymával, gombával ragut készítünk, ráütjük a tojást. A sertésbordát megsózzuk, éles késsel megnyitjuk és megtöltjük a raguval. Hústűvel megtűzzük. Bedörzsöljük az ...
BővebbenHagymával, gombával ragut készítünk, ráütjük a tojást. A sertésbordát megsózzuk, éles késsel megnyitjuk és megtöltjük a raguval. Hústűvel megtűzzük. Bedörzsöljük az ...
BővebbenAz oldalast sózzuk, borsozzuk, majd egy magas falu sütőtepsibe olíva olajat melegítünk, erre rakjuk rá az oldalast. Ezzel adunk neki ...
BővebbenAz oldalast besózom, fokhagymával bedörzsölöm, borsozom és 1-2 órára félre teszem. Addig elkészítem a fűszeres sült kompótot. Az ananászt megpucolom, cikkekre ...
BővebbenAz oldalast a csontoknál elvágjuk. A tejfölt elkeverjük a darált paprikával, citromlével, sózzuk, borsozzuk. Beleforgatjuk a húsokat, egy éjszakára hűtőbe ...
BővebbenElőször is a páchoz valókat összekeverjük. A csirkemelleket pár órára benne hagyjuk, addig a zöldségeket megtisztítjuk, a gombák kivételével 1 ...
BővebbenA grillt melegítsd elő közepes hőfokra, és amíg melegszik, készítsd elő a hozzávalókat. A paradicsomot, az uborkát és a hagymát vágd ...
Bővebben