Báránylapocka pálinkás aszaltszilvával töltve
- írta: SpaTrendOnline
- 2016.02.28
A lapockát szépen kiterítjük - ha túl vastag a hús akkor kicsit kiveregetjük. Bekenjük zúzott fokhagymával, megszórjuk apróra vágott rozmaringgal ...
BővebbenA lapockát szépen kiterítjük - ha túl vastag a hús akkor kicsit kiveregetjük. Bekenjük zúzott fokhagymával, megszórjuk apróra vágott rozmaringgal ...
BővebbenA csülköt szeletekre vágom, lehetőleg úgy, hogy egyformán jusson zsíros és húsos rész mindegyik szeletbe. A többi hozzávalót összekeverem és a ...
BővebbenA lisztet jól elkeverem a sütőporral, majd az összes többi hozzávalóval is. A tejből annyit öntök hozzá, hogy kézzel jól ...
BővebbenA húst csont nélkül kérjük, vagy ha csontos akkor ki kell csontoznunk. A karajt ezután főzőlébe tesszük, amelybe teszünk füstölt sót, ...
BővebbenA húspogácsához, ha lehet, kissé zsíros húst szerezzünk, akkor lesz jó szaftos, nekem most fele-fele arányban nyak (tarja) és lapocka ...
BővebbenA burgerek királynője, ha éppen le kell nyűgözni valakit! ...
Bővebben