Medvehagymás hamburger tokaji mézes mártással
- írta: SpaTrendOnline
- 2016.05.31
A darált húst fűszerezzük a borssal, sóval, majorannával. Hozzáadjuk a tojássárgáját, az apróra vágott medvehagymát. Megkenjük olajjal és mindkét oldalát ...
BővebbenA darált húst fűszerezzük a borssal, sóval, majorannával. Hozzáadjuk a tojássárgáját, az apróra vágott medvehagymát. Megkenjük olajjal és mindkét oldalát ...
BővebbenEgy fazékba tegyél fel körülbelül 1 liter vizet a fűszerekkel - a só kivételével- míg el nem kezd főni, és ...
BővebbenElőször a pácot készítem el, és itt sem felejtettem ki az olajat - ez a bárányborda bizony megtanul úszni, mert vizes ...
BővebbenA vékony szeletekre vágott csirkemell filét sózzuk, borsozzuk. Bekenjük olíva olajjal és mindkét oldalát kisütjük. A borhoz hozzáadjuk a cukrot, szegfűszeget, szegfűborsot ...
BővebbenEgész csirke bőrét finoman lefejtem, mellét, combját filézem, a filét klopfolom, mellehúsával együtt 6%-os sóoldatban 12 órára hűtőbe teszem. A pácolás ...
BővebbenElőző nap bepácoljuk a nyúlcombokat. Összekeverjük a joghurtot a curry-vel, fahéjjal, (ha van még otthon indiában kedvelt fűszer, pl. római ...
Bővebben