VIDEÓRECEPT! Zöldfűszeres parmezános szűz grillen, szarvasgombás, sült tökpürével

írta: Szilágyi Zoltán

Vannak olyan egyszerű receptek, mint a köretek. A sütőtököt használjuk fel köretként, ugyanis rengeteg lehetőség van benne. 


VIDEÓRECEPT!  Zöldfűszeres parmezános szűz grillen, szarvasgombás, sült tökpürével
Elkészítési idő: 1 óra perc
Nehézségi fok:
Eszköz: Faszenes grill,
Recept értékelése:
Értékeld te is!

Hozzávalók:

  • Sertés szűz
  • sütőtök
  • oregánó
  • bors
  • Szarvasgombás pesto
  • parmezán

Elkészítés:

Faszenen megsütjük a tököt. Nem kell túlagyalni, nagyon szépen sül 200 celsiuson. A megsűlt töknek kikaparom a belsejét és szarvasgombás pürével keverem.

A szűzet sózom, borsozom. A husit elősütöm grillen 5 percig, majd mustárral bekenem. Parmezános, zöldfűszeres, zsemlemorzsás panírban megforgatom. Majd tovább sütöm 6 percig.

Amikor rosé lesz a közepe, akkor van készen. 

Jó étvágyat hozzá! 



Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.