Grillezett mézes-mázos ponty
- írta: SpaTrendOnline
- 2016.04.25
Egy szép nagy pontyot kifilézünk és bőrével lefelé beirdaljuk óvatosan, hogy a bőrét ne vágjuk át. A páchoz össze everünk 5 ...
BővebbenEgy szép nagy pontyot kifilézünk és bőrével lefelé beirdaljuk óvatosan, hogy a bőrét ne vágjuk át. A páchoz össze everünk 5 ...
Bővebben1 kg békacombot fűszerezel frissen őrölt feketeborssal, kevés fokhagymaporral és enyhén sózod fekete Himalája sóval.A sütés háromnegyed részénél (ami körülbelül ...
BővebbenA rizst pergősre főzzük a kókusztej és 1,5 dl víz keverékében, melyet megsóztunk. Én úgy szoktam, hogy mikor felforr, takarékra ...
BővebbenFantasztikusan működik a papírban sütés a grillen, főleg olyan étkeknél szeretem alkalmazni, mint az egyben sütött, töltött hal. Egy tasak ...
BővebbenFogjuk az ananászt, levágjuk a tetejét, amit félbe vágunk. Ezt használhatjuk később dekorációnak. Majd levágjuk az ananász alsó részét. Ezután ...
BővebbenAz édes paprika szószhoz rakjuk fel a grillre egy tepsieb a paprikákat, és 30-40 perc alatt megsülnek. Hagyjuk kihűlni és ...
Bővebben