Grillezett rák édes paprika szósszal
- írta: SpaTrendOnline
- 2016.02.17
Az édes paprika szószhoz rakjuk fel a grillre egy tepsieb a paprikákat, és 30-40 perc alatt megsülnek. Hagyjuk kihűlni és ...
BővebbenAz édes paprika szószhoz rakjuk fel a grillre egy tepsieb a paprikákat, és 30-40 perc alatt megsülnek. Hagyjuk kihűlni és ...
BővebbenA jus (ejtsd: zsü)-höz: a csontot több darabba vágjuk, a leveszöldséget is megtisztítjuk, falatnyi darabokra szeljük. A húst tepsibe tesszük, ...
BővebbenA krumpliról dörzsölj le minden szennyeződést, de lemosni nem kell őket.A kamado grillt gyújtsd be, és várj addig, amíg a ...
BővebbenAz alaposan megmosott gombákról itasd le a vizet, és húzd nyársra őket. Egy nyársra 3-4 darab kerüljön csak, hogy ne ...
BővebbenA kamado grillek különösen alkalmasak nagyobb húsrészek egyben sütésére, füstölésére, de ezeket a húsokat nem mindig könnyű mozgatni. Ebben jelent ...
BővebbenA kamado grill tulajdonosok legnagyobb segítsége ez az univerzális kiemelő fogantyú, melyek kifejezetten a KEG kiegészítőkkel való munka megkönnyítésére terveztek. ...
Bővebben