Zöldfűszeres sajtos harcsakolbász
- írta: SpaTrendOnline
- 2016.09.24
A halat ledaráljuk, hozzáadjuk a fűszereket, a tojást és a sajtot. Jól kigyúrjuk, és hagyományos módon kolbászt töltünk belőle! Töltés közben ...
BővebbenA halat ledaráljuk, hozzáadjuk a fűszereket, a tojást és a sajtot. Jól kigyúrjuk, és hagyományos módon kolbászt töltünk belőle! Töltés közben ...
BővebbenHamburger zsemleA tejet meglangyosítjuk és a cukorral,élesztővel felfuttatjuk! A többi összetevőt egykeverőtálban elhelyezzük, a kész kovászt hozzáadjuk és egy dagasztógépsegítségével ...
BővebbenA kukoricadarát megfelelő mennyiségű sós vízben megfőzzük, hozzáadjuk az előzetesen apró kockára vágott Kaliforniai paprikánk felét, és a szintén apróra ...
BővebbenA borba beáztatjuk a koriender leveleket és a borsot, majd alaposan belekeverjük a rákot.Fontos, hogy mindent lepjen el a bor!Legalább ...
BővebbenA kecskesajtot 4-5 mm-s szeletekre vágjuk. A grillrácsot megkenjük olajjal. A sajtszeleteket rátesszük és folyamatosan mozgatjuk, különben hamar odaég. Mindkét ...
BővebbenAmíg melegszik a faszén a grillben, ez a gyors szendvics el is készül az éhes csapatnak.Először a füge hab készüljön ...
Bővebben