Baconbe tekert babfalatok kéksajttal

írta: Broil King Magyarország

Az erőteljes ízek kedvelőinek tökéletes előétel lesz a karakteres kéksajt és a bacon találkozása.


Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Gázgrill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 500 g zöldbab
  • 500 g bacon
  • 100 g kéksajt
  • ízlés szerint sertés fűszer

Elkészítés:

  1. A grillt melegítsük elő közepes hőfokra.
  2. A babokat mossuk és tisztítsuk meg. Ha nagyon vastagok, hosszában vékonyabbra is vághatjuk.
  3. Készítsünk belőlük kis rőzséket, amelyeket aztán tekerjünk körbe baconnel.
  4. Szórjuk meg a kis csokrokat egy kevés fűszerkeverékkel, majd a baconre morzsoljunk a kéksajtból is.
  5. Tegyük fel a grillre a falatokat és süssük őket 30 percig vagy amíg a bacon finom ropogós lesz.
  6. Előételként tálalhatjuk is.

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.