Hétvégi grillfesztivál, ahol ellesheted a 2 perces pizza titkát

Október 16-án, szombaton a SpaTrend ürömi központja felölti őszi díszruháját és begyújtja a grillek széles választékát. Ekkor rendezik meg ugyanis az őszi Grill fesztivált és vásárt, ami remek lehetőség, hogy testközelből ismerkedj a grillekkel és találkozz az olyan újdonságokkal, mint a pizza kemence és a zsinór nélküli okos maghőmérő.


A mobil pizzakemence és a gázos, faszenes és fával fűthető grillek sem tétlenül várják majd a látogatókat, mindegyiken igazi különlegességek sülnek majd, hogy működés közben is láthatsd őket. Lesd el a szakácsok mozdulatait és kóstold meg a készülő finomságokat a fesztiválon, amire már elővételben kaphatóak a jegyek.

Ha szeretsz elsőként értesülni az újdonságokról vagy már rég óta vágysz egy kemencére, akkor az Alfa Forni kiválóságaira érdemes egy pillantást vetned. Ez a grilleknél nem nagyobb, mobil kemence képes gyorsan felfűteni és 2 perc alatt készre sütni egy pizzát. Ezt akár le is mérheted a fesztiválon, ahol a fával fűthető kemence is bemutatkozik teljes felszereltségében.

A grillek és grillkiegészítők széles választéka profi szakácsok és séfek kezei alatt serénykednek majd, hogy elkészítsék a többféle ételt, amiből a belépő jegy áráért cserébe 5-öt is megkóstolhatsz.

Sőt, a jeggyel 10% kedvezményt is kapsz az Alfa Forni kemence árából, ha november 15-ig megvásárolod. Gyere el és érezd jól magad finom ételek, nagyszerű grillek és remek hangulat közepette!

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.