Kerti parti üvegszilánkok nélkül

A jó idővel beköszöntött a kerti partik kora is. Ki grillezéssel, ki játékkal múlatja az időt, de biztos előkerülnek a hűsítő italok és a poharak. Ha nem szeretnéd az eldobható műanyag poharak számát gyarapítani, de az üvegpohárnál biztonságosabb alternatívát keresel, a Happy Glass a válasz a kérdésre!


A Happy Glass üdítős, vizes, sörös és boros poharak széles kínálatával várja azokat, akik elhivatottak a biztonság mellett, de nem szeretnének lejjebb adni az üveg örök eleganciájából és érzetéből sem. A színes műanyag poharaknak is megvan a maguk létjogosultsága, de az üvegre sem érzetre, sem kinézetre nem hasonlítanak. Ha neked ezek is fontosak, akkor a Happy törhetetlen pohár szériáját imádni fogod.

Ezek a poharak egytől egyig "üveg hű", ám rendkívül ellenálló kopoliészter tritánból készülnek, amelyek nem törnek, nem csorbulnak, így szinte lehetetlen kárt tenni bennük.

 

Rohangáló, hebrencs gyerekek? Vendégek érkezése alatti kapkodás? Apró balesetek és kezekből kicsúszott pohár? A Happy Glass poharakkal ezek egyike sem jelent veszélyt az emberekre vagy a poharakra. Egyáltalán nem kell attól tartani, hogy a mosogatás közben elpattanó üveg elvágja valaki kezét. Az pedig egyenesen kizárt, hogy a gyerekek véletlenül elharapják a poharat vagy leejtik és megsértik magukat.

Az üveg hatású poharakkal biztonságban élvezheti a kerti mulatságot, aggodalmak nélkül. És még az ital hőfokára sem lesz panasza, hiszen a poharak remek hőtartó képessége lehetővé teszi, hogy tovább maradjon hűs a szomjoltó italod!

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.