Tandoori pác
- írta: SpaTrend
- 2014.11.17
Egy aprítóba tedd bele a négybe vágott hagymát, a fokhagyma gerezdeket és a gyömbért, majd vágd apróra.Ezután mehet az aprítóba ...
BővebbenEgy aprítóba tedd bele a négybe vágott hagymát, a fokhagyma gerezdeket és a gyömbért, majd vágd apróra.Ezután mehet az aprítóba ...
BővebbenA zöldfűszereket és a fokhagymát vágd apróra.Majd készítsd el a pácot a hozzávalók elkeverésével. A legvégén ízesítsd sóval, borssal a ...
BővebbenAkár te vagy a szakács, akár neked jutott az ételek szervírozásának nemes feladata, grillezéskor rendre előfordul, hogy tűzforró edényeket, eszközöket ...
BővebbenA grillezés remek ételeket és kiváló időtöltést jelent mindazok számára, akik nem sajnálják belefektetni a kellő mennyiségű időt és energiát. ...
BővebbenKészítsd elő a zöldségeket. Mosás és hámozás után vágd őket kisebb (lehetőleg nagyjából egyforma) darabokra.Egy kis edénybe kezd el összekeverni ...
BővebbenEgy nagyobb serpenyőt helyezz fel a közepes hőfokra előmelegített grillre, majd dobd bele a vajat, és öntsd mellé az olívaolajat ...
Bővebben