Füstölt édesburgonya avokádós mártogatóssal
- írta: SpaTrend
- 2014.12.01
Az édesburgonyát jól sikáld meg (idősebb példányokat hámozhatod is) és vágd kisebb, falatnyi darabokra.A közepesre melegített grillen egy serpenyőben forrósítsd ...
BővebbenAz édesburgonyát jól sikáld meg (idősebb példányokat hámozhatod is) és vágd kisebb, falatnyi darabokra.A közepesre melegített grillen egy serpenyőben forrósítsd ...
BővebbenFűtsd be a keg grilled 110 °C-ra.A vajat és a juharszirupot keverd el, ehhez nem árt, ha egy kicsit megmelegíted ...
BővebbenA nyílt lánggal dolgozó grillek esetén szinte kikerülhetetlen, hogy időnként fellángoljon a helyzet. A fel-felcsapó lángokat okozhatja a lecsöpögő zsír, ...
BővebbenElsőként készítsd el a pácot a száraz sherry, a szójaszósz, a szezám olaj és a frissen aprított gyömbér elkeverésével. Egy ...
BővebbenMelegítsd fel alacsony hőfokra a grillt és egy fóliára (vagy serpenyőre) tedd fel sülni az olajjal meglocsolt fokhagyma gerezdeket. Süsd ...
BővebbenA kukoricacsöveket áztasd be egy edény vízbe 20 percre.Amíg ázik a kukorica, melegítsd fel a grillt és pirítsd meg rajta ...
Bővebben