Bárány nyak és lapocka low and slow
- írta: --DELETED--
- 2020.04.26
“A szopós bárányhoz recept igazából nem is kell, ez az ártatlan jószág, bárhogy készítik, mindenképp finom.” ...
Bővebben“A szopós bárányhoz recept igazából nem is kell, ez az ártatlan jószág, bárhogy készítik, mindenképp finom.” ...
BővebbenTalán nincs még egy olyan magyar étel, amit annyi féleképpen értelmeznek és készítenek, mint a Brassói aprópecsenye. A különböző táborok ...
BővebbenAz előrecsomagolt pop corn helyett készítsd el saját magad a friss és meleg rágcsálni valót. Sokkal egészségesebb lesz és pontosan ...
BővebbenSokunk szíve csücske a PACALPÖRKÖLT. Rengeteg helyen fogyasztják és imádják a pacalt. Kultikus alapanyag ez többek között Erdély, Olasz, Francia, Spanyol, ...
BővebbenÉdes és roppanós zöldségek a puha, sós sajttal kiegészítve igazán kényeztetik az ízlelőbimbókat! Gyors és finom köret húsok és grillezett ...
BővebbenA kacsacombot leginkább a sertéscsülökhöz tudnám hasonlítani. Mindkettőről elmondható, hogy a csonton van egy zsírszegény húsköteg, felette egy zsírréteg és ...
Bővebben