Töltött gomba Sajttal

írta: Vezse Roland

A gombát sokféleképpen elkészíthetjük. A mai receptünkben a gombafejeket megtöltjük és grillezzük.


Elkészítési idő: 25 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Gázgrill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 10 db gomba
  • 1 csomag újhagyma
  • 250 g gouda sajt
  • bors
  • szójaszósz
  • 1 db paprika

Elkészítés:

  1. Tisztítsa meg a gombát egy papírtörlővel, de ne mossa le.
  2. Távolítsuk el a szárakat és a belsőből is egy keveset késsel.
  3. Karikázza fel a gombatönköket, a paprikát és a hagymát, majd jól keverjük össze.
  4. A gombafejeket sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
  5. A gombalemezekre locsoljon 3 csepp szójaszószt és dörzsölje őket bele az ujjával.
  6. A gombafejeket töltse meg a gomba és hagyma keverékével, majd szórja meg a sajttal.
  7. Melegítse elő a grillt közvetlen hőre (200 ° C).
  8. Körülbelül 25 percig grillezze a gombát.
  9. Ha a sajt szépen megpirult, már tökéletesek is.

forrás: Masterbuilt

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.