Többszáz év tapasztalata egyetlen grillbe sűrítve

A kerámiagrillek több ezer éves hagyományán és tapasztalatán nyugvó szakértelmet vásárolja meg a Kamado Joe és Kamado Chef grillekkel. A faszenes grillek legjobb tulajdonságait a kiváló hőtartással és a zárható fedővel egyesíti, hogy bármit is készítsen, sikerélménye legyen.


A kerámia grillek látványos (színes) és hasznos kiegészítői lehetnek minden kertnek vagy terasznak. A zárt, nagy sütőfelülettel rendelkező grillek meglepően kevés faszénnel működnek. Gondos kialakításuknak, belső hőáramlásuknak és kivételes hőszigetelésüknek köszönhetően egy feltöltéssel is órákig képesek megőrizni a sütési hőmérsékletet. Ennek és könnyen zárható fedelüknek köszönhetően egyszerre alkalmasak bbq és hirtelen sütésekre.

Akár a lassan készülő, nagyobb húsok iránt rajongsz, akár a gyorsan elkészíthető hamburgert, pizzát vagy sajtokat részesíted előnyben, a Kamado grillek gondoskodnak róla, hogy a végeredmény megérje a fáradozást. Lehajtható oldalpolcaik megkönnyítik az ételek előkészítését, másodlagos sütőrácsuk pedig megannyi izgalmas lehetőséget rejt magában.

A grillek mérete változatos, a kisebb, mobil daraboktól, az egészen nagy, professzionális méretekig terjed, így biztosan megtalálod köztük kedvencedet. Mindegy, hogy csak a hétvégi sütögetésekre keresel meg megbízható, faszenes grillt vagy hatalmas kerti partihoz szükséges ételek elkészítésére vállalkozol.  

Próbáld ki a kerámia grillen sütést és nem lesz visszaút!

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.