Telefonnal irányítható grill

Az okos eszközök az élet minden területén hódítanak, így már az olyan ősi elemeket is pontosan szabályozhatjuk egy telefon segítségével, mint a tűz és a sütés. A Broil King Baron Pellet grillje digitális vezérlője segítségével fokra pontosan kalibrálható!


A Baron Pellet 500 füstölő és grill egy 1,5 mm vastag acélból készült és 3613 cm² elsődleges sütőfelülettel és öntöttvas rostéllyal rendelkező füstölő és grill egyben. A vezérlőrendszerére wifi vagy Bluetooth segítségével is kapcsolódhatsz, és egy okostelefonnal fokra pontosan beállíthatod a kívánt hőmérsékletet. Precíziós sütésekhez, alacsony hőfokos füstölésekhez ideális a kialakítása és a működtetése.

Az innovatív grill két elektromos hőmérőszondával, alsó tárolóval és egy rejtett zsírfogó tálcával is rendelkezik is. A grill pellettel fűthető, amely a fűtőanyag számára fenntartott tárolóból egy erős csiga segítségével kerül az égésétrbe. Egyszerre 8 kg pelletet képes tárolni a szerkezet, hogy azt szükség esetén az erős motor és a csiga segítségével megfelelően adagolva elégesse a grill.

Méretéből és technológiájából fakadóan is alkalmas kezdő grillesek számára, akik szeretnének megismerkedni a füstöléssel is. Most ráadásul értékes kiegészítőket kap ajándékba a vásárlás mellé: egy alátétszőnyeget, egy pellet tisztító készletet és egy 9 kg-os juhar, tölgy, cseresznyefa keverékből álló pelletet, ami kellemes, édeskés füstöt ad.

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.