Süssön pizzát, mint a profik

Amatőr pizza szakácsoknak nincs könnyű dolga. A tésztát megzabolázni a forró grillen nem egyszerű, ezért nekik is kijár a profi felszerelés. Milyen az?


A pizzához gyártott grilleszközök közül a pizzakő és a lapát a két leghasznosabb eszköz. Míg a pizzakő igazi autentikus ízt csalogat elő a gyorsan, ropogósra sülő tésztából, addig a lapát a műveleti folyamatokat könnyíti meg. Egy professzionális minőségű lapát azonban még ennél is több.

A Broil King grillgyártó fém pizza lapátja összecsukható, így a sütés után kis helyre elpakolható. Kinyitva viszont tekintélyes méretű, ami segít abban, hogy a nagyon forró grill rácsaitól kellő távolságban tudjuk a kezünket. A vékonyított lapátszélek megkönnyítik a tészta felvételét, és a sült pizza is könnyedén csúszik majd le róla.

A lapát széles, így ehhez mérten nagyobb pizzák készítéséhez is ideális, de akár egyéb tésztafélék, édességek sütésében is lehet rá számítani. A lapát mérete nagyobb húsok és törékeny húsú halak, tenger gyümölcsei grillezésekor is jól használható az ételek átrakásában, sőt tálalásában is.

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.