Sokoldalú és flexibilis a Kamado Joe grill

A Kamado Joe hozza a kerámia grillek minden erősségét, de igazán különlegessé az egyedi sütési rendszere miatt válik. A Divide & Conquer Flexibilis sütőrendszer lehetővé teszi, hogy a bbq készítés mellett, nagy hőfokon steaket vagy akár pizzát is süthess a grillen.


A Divide & Conquer egy több részből álló sütőrács rendszer, amihez többféle kiegészítő is kapható. A rendszer alapja egy, a faszén fölé helyezhető keret, amire három szinten helyezhetsz rácsokat. Ez az alap akár sütés közben is egyben kiemelhető, így ha pótolni akarod a faszenet vagy füstölőfát dobnál az izzó grillre, nem kell leszedned a rácsokat, hanem egyetlen mozdulattal megoldhatod a problémát.

Ha a rendszer alsó szintjére egy hővisszaverő követ teszel, akkor grilled máris készen áll a lassú, indirekt sütésre. Ha csak a hővisszaverő kő felét teszed be (hiszen a rendszer nagy erőssége, hogy minden rács félkör, tehát külön-külön és egyben is felhasználható), akkor máris kész a két zónás grill.

Az alaprács három szintje és a szintenként is variálható rácsok mennyisége rengeteg sütőkombinációt ad ki, így a Kamaod Joe-val ugyanolyan hatékonyan tudsz lassan sülő bbq ételeket, gyorsan sülő steakeket és nagy hőfokot igénylő pizzákat is készíteni.

Ha szereted a változatosságot és szívesen kísérleteznél ezzel a sokoldalú grillel, akkor gyere el a július másodikai Gasztro grill fesztiválra, ahol működés közben is megnézheted a grillt és meg is kóstolhatod mire képes.

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.