H2G grilliskola – ahol élvezet a tanulás

A tanulásról általában mindenkinek meglehetősen vegyes érzelmek és emlékek jutnak az eszébe. Hiszen egyszerre ugranak be a megtanulhatatlan matematikai és fizikai képletek és az a hihetetlen  sikerélmény is, amikor egy idegen anyanyelvű megértette azt, amint mondani próbálunk angolul. Mára már általánosan elfogadott tény, hogy a magolásnál sokkal hatékonyabb és élvezetesebb módjai is vannak a tudás megszerzésének.


Így gondolják ezt az ürömi H2G grilliskolában is, ahol izgalmasabbnál izgalmasabb grillkurzusokkal várják a grillezés, gasztronómia és az újdonságok iránt érdeklődőket. A kurzusokat egytől egyig kiváló séfek tartják, akiknek a segítségével nem csak az előkészítés és az elkészítés lépéseit tanulhatjuk meg, hanem azt is, hogy milyen italt válasszunk a fogáshoz, illetve a szemet gyönyörködtető tálalás csínját-bínját is elleshetjük, hiszen minden valamirevaló gasztronómia-rajongó tudja, hogy egy tökéletes fogást először a szemünkkel kívánunk meg, aztán következik az illat-élmény és csak legvégül jöhet a kóstolás.

A jelentkezők itt nem csak egy tanfolyamon vesznek részt, ahol elsajátíthatják a páratlan grill és bbq fogások elkészítését, hanem egy izgalmas és minden érzékszervet elvarázsoló élményvacsorának lesznek a részesei. A gyakorlatban is alkalmazható tudás megszerzése mellett varázslatos ízélményekben, kötetlen beszélgetésekben és egy felejthetetlen vacsorában lesz részük.

Az élményvacsorával egybekötött grill kurzuson három fogás elkészítésére – és elfogyasztására – nyílik lehetőség. A grill kurzusok tematikáját és időpontjait itt tekintheti meg.

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.