Grillkiegészítő a nyárson sültek kedvelőinek

A nyársra húzott falatok tökéletesek kerti partikhoz. Szinte nem is lehet velük mellé lőni, mert könnyen variálhatóak. Készülhetnek vegán, húsos és édes nyársak is. Ezzel a szettel pedig igazán gyerekjáték lesz a grillezés.


A Broil King kebab grillszettje megkönnyíti a nyársonsültek készítését. Mindent tartalmaz, amitől a grillezés egyszerűvé és könnyen kivitelezhetővé válik. Rozsdamentes acél anyaga miatt kifejezetten tartós kiegészítő, ami minden grillre feltehető. Akár gázgrillt, akár faszenes grillt használsz, ez a kiegészítő élvezetessé teszi a sütést.

A magasított tartószerkezet könnyű forgathatóságot és mozgathatóságot garantál, míg a 4 db, egyenként 30,5 cm hosszú nyárs nagy felületet és stabil tartást ad. A nyársak dupla villásak, hogy a puha, könnyen mozgó alapanyagokat is biztosan a helyén tartsa, így jelentősen megkönnyíti a sajtok, zöldségek és gyümölcsök grillezését is.

A nyársak két állásban rögzíthetőek is, hogy biztosan egyenletesen süljön az étel.

Használata annyira egyszerű, hogy ezzel a kiegészítővel a család kisebb tagjai is bevonhatóak a sütésbe.  A siker garantált!

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.