Grill kiegészítők éjszakai grillezéshez

Ha jól érezzük magunkat, csak úgy szalad az idő, így könnyű kicsit kifutni az időből grillezés közben is. Amikor rád sötétedik sütés közben, akkor lesz nagy segítségedre ez a két kiegészítő!


A kertben vagy teraszon elhelyezett grillnek az éjszaka sötétjét megtörő, erős világításra van szüksége, amely jól megvilágítja a rácsokat és a sülő ételt. Ezért a teraszon vagy kertben elhelyezett világítás nem mindig elég, hiszen a grill teteje, a fák, a grillszakács maga és egyéb tárgyak is árnyékolhatják a látványt. Erre kínál megoldást a Broil King a Q-Lite grillámpával, amely valóban egy csapásra elűzi a sötétséget. A közvetlenül a grillre szerelhető lámpa 5 erős LED fényforrással rendelkezik, a feje 360 fokban elforgatható és a test természetes hő- és időjárásálló anyagból készült. A speciális grill lámpa szó szerint fényt visz az éjszakába és az esti sütögetésekbe.

A speciális fényforrás mellett a Meater Plus is segítségedre lesz az éjszakában. Ez a nappal is rendkívül hatékony maghőmérő a telefonoddal összekötve osztja meg veled valós időben a húsban zajló folyamatokat. Ezt a mérőt az ételben hagyhatod, nem kell újra és újra megszúrni a húst, viszont mindig tudni fogod, hogy mikor hogyan áll a sütés, anélkül, hogy a grill mellett kellene őrködnöd. Élvezheted az éjszaka csendjét egy pohár itallal a kezedben vagy elmerülhetsz a kerti parti forgatagába, amíg a grill teszi a dolgát!

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.