3 elengedhetetlen ruhadarab téli grillezéshez

Téli grillezéskor nemcsak az előkészületekre kell nagyobb hangsúlyt helyezni, de a ruházatra is. A grill mellett valóban kellemesebb a hőfok, de azért ott sem lesz hirtelen nyári meleg, így a hosszú kint tartózkodás hideg ruhában később biztos megbosszulja magát.


Réteges öltözet:

Grillezéshez mindig kényelmes, meleg és lehetőleg a réteges öltözködést részesítse előnyben. Fontos, hogy könnyedén tudjon mozogni a ruhákban és azok hosszú távon is melegek maradjanak és ne ázzanak át könnyen, ha csapadékosra fordulna az idő. Sapka és sál is igen ajánlott.

Kötény:

Ruhája védelmében viseljen grillkötényt, ami megvédi öltözetét a grill magasabb hőjétől és a sütés során esetleg (biztosan) kifröccsenő anyagoktól. Nem kell kedvenc téli kabátjából zsírfoltokat mosnia, ha mindig viseli a tartós és hőálló grillkötényt.

Grill kesztyű:

A kötény mellett ugyancsak elengedhetetlen a szintén védelmi szerepet betöltő kesztyű. Bár egy grillkesztyű kevésbé meleg, mint téli társai, viszont azokkal ellentétben garantáltan hőálló, ami komoly sérülésektől mentheti meg. A bőrből vagy szilikonból készült grillkesztyűk közül olyat válasszon, amelyben kényelmesen tud grilleszközöket használni, hogy ezekhez a műveletekhez se kelljen levennie a kesztyűt a hidegben.

>
Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.