MA EREDMÉNYHIRDETÉS! 

Kiderül, kik jutottak a

SÉF A RÁCSON Grillverseny Döntőjébe. 

 

A GRILLRECEPTEK.HU bemutatja: 

SÉF A RÁCSON

a 4. SZÉRIA

Töltsd fel MOST kreatív receptedet és nyerd meg a profi grillkészülékeket

JELENTKEZZ A SÉF A RÁCSON 2019-ES ONLINE GRILLVERSENYRE  

 

A Séf a Rácson 2019 - Magyarország első Online grillversenyének 4. szériája. A verseny, ahol a nagyközönségnek és az igazi grilles nagyágyú zsűritagoknak mutathatod meg, hogyan is bánsz a grill lapáttal. 

Nincs más dolgod, mint hogy beküldd kreatív grillreceptedet, menetelj végig a grillkiképzés feladatain, és Te lehetsz a Séf a Rácson 2019-es győztese! Ezzel együtt megnyered a fődíjat,az álomszép, profi kerti grillkészüléket.

I.díj:

egy profi Kamado Joe márkájú faszenes grillkészülék

II.díj:

egy Broil King márkájú gázgrill készülék 

 

III.díj:

egy Kamado Chef márkájú faszenes grill 

 

Versenykiírás

SÉF A RÁCSON  - ONLINE GRILLVERSENY

Szeretsz grillezni és szívesen próbálnád ki magad egy online grillversenyen?

Akkor nincs más hátra, mint, hogy jelentkezz Magyarország hagyományos és népszerű nyílt grillversenyére, és vidd el az értékes nyeremények egyikét!

 

Ezt a versenyt biztosan NEKED találtuk ki!

Mit kell tenned, hogy részt vehess Magyarország első online grillversenyén?

1.

Regisztrálj a www.grillreceptek.hu oldalon

- Regisztrációd aktiválása után, kérvényezd, hogy szakács lehess!

-  Miután adminisztrátorunk engedélyezi, hogy szakács legyél, máris töltheted fel kedvenc receptedet. FONTOS! A recept feltöltésnél tudod beállítani, hogy a recept versenyrecept legyen.

2. Töltsd fel a kreatív grillreceptedet! Csak grillezett étel receptjével nevezhetsz. Mindegy, hogy húst, halat, zöldséget, gyümölcsöt vagy levest grillezel, és az, hogy egy vagy több recepttel szeretnél nevezni. (Nem egyszerű recepteket várunk! Nem elég, ha csak a hozzávalókat és az elkészítés módját írod le. Légy kreatív! Írd meg úgy, mintha a saját blogodba, szakácskönyvedbe, vagy a saját tévéműsorodhoz írnád meg a receptet. Légy humoros, találékony és egyedi!) Ha regisztráltál, és legalább egy receptet föltöltöttél, gratulálunk, hiszen máris ott vagy a versenyzők között! De ezután jön az igazi kihívás:

3. Kérd meg a barátaidat, ismerőseidet, hogy kövessék a versenyt és minél többen szavazzanak a receptedre az oldalon. Egy személy naponta egy érvényes szavazatot tud leadni egy receptre!

❗️FONTOS! MInden videón is feltöltött receptre leadott szavazat dupla pontot ér a szavazásban a végső szavazatszámlálásnál!

4. A jelentkezési határidő lejárta után az olvasók szavazatait összesítjük,a legtöbb szavazatot kapott versenyző automatikusan tovább jut a döntőbe. Így lesz a Séf A Rácson grillverseny első továbbjutója. Ezért érdemes minél több receptet feltöltenie minden versenyzőnek,mert így tud szavazatokat gyűjteni. A Döntőbe összesen 3 versenyző jut. Az Online verseny első továbbjutóján kívül, a következő két döntőst a 4 tagú zsűri választja ki. 

5. A továbbjutók több fordulós grillversenyen vesznek részt. A versenyzők minden fordulóban új feladatot kapnak, egészen a döntőig. A feladatok között lesz receptírás, videós gyakorlat, de extrém grillezési verseny is. Néhány fordulót pedig élő grillshowk keretében rendezünk meg, hogy a zsűri és a közönség élőben is meggyőződhessen grilltudásodról. A zsűri figyelembe veszi: a saját receptek felhasználhatóságát, a főző tudást, a receptek egyediségét, a blogbejegyzések különlegességét, de a kommunikációs készségeket és a humort is. Minden fordulóval egyre kevesebb séfjelölt marad versenyben, egészen a 3 fős élő döntőig!

6. A verseny közben élő grillverseny fordulókat tartunk, ahol minden egyes rendezvényen való részvételért plusz pontokat kaphatnak a résztvevők. Valamint,ha bekerülsz a 3 továbbjutó közé,a SpaTrend ürömi központjában várunk Téged,az ÉLŐ DÖNTŐN, amelyet októberben rendezünk majd. Megnyerheted álmaid grillkészülékét, a profi faszenes grillek egyik legjobbikát,a Kamado Joe Classic II.-t.

Tehát elérheted legnagyobb álmodat: Te lehetsz az idei év legjobb grillese. Jelentkezz most és légy nagyon kreatív!