Kukoricás, kolbászos egytálétel
- írta: SpaTrendOnline
- 2015.03.13
Először készítsd el a kukoricakenyeret. Ehhez keverd össze a lisztet, a kukoricadarát, a sütőport, a cukrot és a sót egy ...
BővebbenElőször készítsd el a kukoricakenyeret. Ehhez keverd össze a lisztet, a kukoricadarát, a sütőport, a cukrot és a sót egy ...
Bővebbenelső rétegében kicsit bevágd. (Nem kell rányomni a kést.) A csirkéket tedd egy magasított falú edénybe és öntsd rá a pácot, ...
BővebbenA csirkemell filét vékonyan kend le olívaolajjal, majd fűszerezd sóval, borssal. Közepes grillen közvetlenül a láng fölött süsd meg őket, ...
BővebbenHa valami különleges karácsonyi halas receptre vágyik, próbálja ki a tejjel grillezést. ...
BővebbenKészítsd elő a keget, a hőfokot állítsd 150°C-ra, és a diffúzor edényt töltsd meg vízzel, majd karikázd bele a citromot. ...
BővebbenA bonyolultabb receptek közé tartozik ez a deli marhaszegy, de megéri a sok munkát a rendkívüli puhaság. ...
Bővebben