T-bone steak
- írta: Tarsoly László
- 2019.08.22
Ha steaksütésre adom a fejem az egyik nagy sláger nálam a borjú T-bone. Nagyon zamatos, maximálisan puha, egyszerűen egy igazi ...
BővebbenHa steaksütésre adom a fejem az egyik nagy sláger nálam a borjú T-bone. Nagyon zamatos, maximálisan puha, egyszerűen egy igazi ...
BővebbenEz az étel nem kifejezetten grill étel, de kiválóan bemutatja, mennyi mindenre használható egy kerti grill. Sőt! A grillnek köszönhetően ...
BővebbenMániákusan szeretek fejeket sütni. Meggyőződésem, hogy az egyik legfinomabb húsrész. Sokan idegenkednek tőle, pedig igazi csemege, ráadásul baráti áron hozzá ...
BővebbenEzt az isteni ètelt érdemes a tengerből beszerzett halból és a piacról beszerzett alapanyagokból elkészíteni, szerintem ez adja hozzá a ...
BővebbenA garnéla nem igényel sok fűszer, sőt, inkább érdemes minél kevesebb ízzel dolgozni, hogy megmaradjon az eredeti aroma. ...
BővebbenA tri tap a marha egyik legnemesebb része, ami a csípő és a combcsont között található. Különösen szaftos, ezért tökéletes ...
Bővebben