Reggeli taco a grillről

írta: Kamado Joe Magyarország

Ha horgászatra vagy kempingezésre is magaddal viszed kedvenc kis grilledet, akkor ezt a finom reggeli gyorsan összedobhatod rajta és jól indul a nap!


Elkészítési idő: 30 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Kamado grill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 2 db tortilla
  • 1 db avokádó
  • 2 db tojás
  • 1 db jalapeno
  • 1 db hagyma
  • 170 g olasz kolbász
  • 2 ek BBQ szósz
  • 60 g sajt
  • 1 db paradicsom
  • 100 g röszti

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a grillt 200˚C-ra. Helyezzünk egy öntöttvas serpenyőt a grill egyik oldalára.
  2. Amikor felmelegedett a grill és a serpenyő, süssük aranybarnára a kolbászokat.
  3. A rösztiket tegyük a kolbászok mellé, majd jöhet a kisebbre vágott hagyma is, és süssük össze az egészet.
  4. Amikor elkészültek az alapanyagok, a kolbászt is karikázzuk fel és keverjük össze az egészet.
  5. Szedjük ki egy tányérra a kolbászos, krumplis alapot.
  6. Tegyük a tortillákat a serpenyőbe és halmozzuk rájuk a reszelt sajtot.
  7. A sajt közepét készítsünk egy kis fészket, és hagyjuk, hogy egy kicsit megolvadjon a sajt zárt tető alatt.
  8. Ekkor üssük a sajt közepébe a tojásokat, locsoljuk meg az egészet a BBQ szósszal és zárjuk vissza a grill tetejét, hogy szépen megsüljön a tojás.
  9. Amikor a tojás elérte a kívánt állagot, vegyük le a tortillákat a grillről.
  10. A kolbászos keveréket osszuk ketté, majd tegyük a tetejére a tortillákat, végül pedig jöhetnek a tányérra a felszeletelt zöldségek (paradicsom, avokádó, jalapeno).

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.