Pesztós grillkukorica

írta: Peitli Csilla

A friss kukorica igazi nyári csemege, amiből érdemes többféle ízvariációt is kipróbálni. Most egy pesztós változat következik.


Elkészítési idő: 20 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Gázgrill, Faszenes grill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 4 db kukorica cső
  • 80 g pesztó
  • 60 g parmezán sajt

Elkészítés:

  1. A grillt melegítsük elő magas hőfokra.
  2. A kukoricákat törjük ketté és tegyük fel a forró rácsokra.
  3. Időnkénti forgatással süssük meg 10 perc alatt.
  4. A rácsokról levéve, a még forró kukoricát, kenjük le pesztóval és szórjuk meg parmezán sajttal.

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.