Kolbászos jalapeno a grillen

írta: Peitli Csilla

A jalapeno remek alapanyag grillezéshez. Ha fetával töltve már készítettünk, akkor jöhet a húsimádó változat is!


Elkészítési idő: 25 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Gázgrill, Faszenes grill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 24 db jalapeno paprika
  • 340 g sütnivaló kolbász
  • 12 szelet bacon

Elkészítés:

  1. A paprikákat készítsük elő: mossuk meg őket, hosszában vágjuk ketté és távolítsuk el a magházat. Törüljük szárazra.
  2. A közepes hőfokra előmelegített grillen kezdjük el sütni a kolbászokat. Nem kell teljesen átsütni, amikor elveszíti rózsaszín színét a hús, vegyük le.
  3. A jalapeno paprikákat töltsük meg kolbásszal, majd tekerjük körbe baconnel. Ha kell rögzítsük ezt egy fogpiszkálóval.
  4. Tegyük fel a paprikákat a grillre, és időnkénti forgatás mellett süssük készre az egészet 15 perc alatt. Amikor a bacon ropogóssá válik, akkor általában már jó.
  5. Előételként vagy parti falatokként tálaljuk!

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.