Versenykiírás

SÉF A RÁCSON  - ONLINE GRILLVERSENY

Profi szakács vagy és szeretnéd megmutatni a világnak és a szakmának, hogy mit tudsz egy profi kerti grillen produkálni? Szívesen reklámoznád éttermedet?

vagy

Hobby grilles vagy és szívesen kipróbálnád magad egy online grillversenyen?

Akkor nincs más hátra, mint, hogy jelentkezel Magyarország hagyományos és népszerű nyílt grillversenyére, és hazaviszed az értékes nyeremények egyikét!

 

Ezt a versenyt biztosan NEKED találtuk ki!

Mit kell tenned, hogy részt vehess Magyarország első online grillséf-verseny?

1.

Regisztrálj a www.grillreceptek.hu oldalon

- Regisztrációd aktiválása után, kérvényezd, hogy szakács lehess!

-  Miután adminisztrátorunk engedélyezi, hogy szakács legyél, máris töltheted fel kedvenc receptedet. FONTOS! A recept feltöltésnél tudod beállítani, hogy a recept versenyrecept legyen.

2. Töltsd fel a kreatív grillreceptedet! Csak grillezett étel receptjével nevezhetsz. Mindegy, hogy húst, halat, zöldséget, gyümölcsöt vagy levest grillezel, és az, hogy egy vagy több recepttel szeretnél nevezni. (Nem egyszerű recepteket várunk! Nem elég, ha csak a hozzávalókat és az elkészítés módját írod le. Légy kreatív! Írd meg úgy, mintha a saját blogodba, szakácskönyvedbe, vagy a saját tévéműsorodhoz írnád meg a receptet. Légy humoros, találékony és egyedi!) Ha regisztráltál, és legalább egy receptet föltöltöttél, gratulálunk, hiszen máris ott vagy a versenyzők között! De ezután jön az igazi kihívás:

3. Kérd meg a barátaidat, ismerőseidet, hogy kövessék a versenyt és minél többen szavazzanak a receptedre az oldalon. 1-től 5-ig pontozhatják az olvasók a recepteket. (1-es a legrosszabb, 5-ös a legjobb pontszám) Egy személy naponta egy érvényes szavazatottud leadni!

4. A jelentkezési határidő lejárta után az olvasók szavazatait, valamint a szakmai zsűri szavazatait összesítjük. Így meglesznek a Séf A Rácson grillséf-verseny továbbjutói. Az olvasók által az első 3 legtöbb pontszámot és és szavazatot kapott jelentkező (átlagoljuk a receptek szavazatait és a pontszámokat - így érdemes minél több receptet feltöltenie minden versenyzőnek) azonnal bejut a következő fordulóba.

5. A továbbjutók több fordulós grillrecept és főzőversenyen vesznek részt. A versenyzők minden fordulóban új feladatot kapnak, egészen a döntőig. A feladatok között lesz receptírás, videós gyakorlat, de extrém grillezési verseny is. Néhány fordulót pedig élő grillshowk keretében rendezünk meg, hogy a zsűri és a közönség élőben is meggyőződhessen grilltudásodról. A zsűri figyelembe veszi: a saját receptek felhasználhatóságát, a főző tudást, a receptek egyediségét, a blogbejegyzések különlegességét, de a kommunikációs készségeket és a humort is. Minden fordulóval egyre kevesebb séfjelölt marad versenyben, egészen a 3 fős élő döntőig!

6. Ha nyersz, Te leszel Magyarország hivatalos BROIL KING  grillséfje. A döntő után egy szezonon át elkísérheted a BROIL KING grillkészülékeit a SpaTrend Kft. által szervezett rendezvényeire, ahol a rendezett kóstolókon újra megcsillogtathatod grillezési ismereteidet. Természetesen minden egyes rendezvényen való részvételért külön díjazásban részesítünk. Valamint megnyered álmaid grillkészülékét, a profi gázgrillek egyik legjobbikát, a BROIL KING Signet 320 Limited Edition Black-et.

Tehát elérheted legnagyobb álmodat: profi séfként szerepelhetsz országszerte a rendezvényeinken, amiért még meg is fizetünk. Neked pedig nem kell mást tenned, mint hódolnod a legnagyobb szenvedélyednek: a főzésnek és grillezésnek!