Grillezett ananász egyszerűan

írta: Peitli Csilla

Ha gyorsan kell valamilyen finom desszertet összedobni, akkor az ananász a legjobb választás.


Elkészítési idő: 20 perc
Nehézségi fok Nehézségi fok: Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok Nehézségi fok
Eszköz: Gázgrill, Faszenes grill, Ofyr fatüzelésű grill,
A recept 0 embernek tetszett.

Tetszik a recept

A receptet 0 ember készítette el.

Elkészítettem

Hozzávalók:

  • 1 db ananász

Elkészítés:

  1. Melegítsük elő a grillt alacsony/közepes hőfokra.
  2. Az ananászt nem kell felvágni vagy szeletelni, egyben tegyük fel a grillre sülni.
  3. Időnként fordítsunk rajta egyet, és süssük addig, amíg a külső héj teljesen elsötétedik és érezhetően összeesik a húsa egy kicsit.
  4. Amikor elkezd a nedvesség kiszivárogni a kemény héjon keresztül, vegyük is le a grillről. Ez körülbelül 2 órát vesz igénybe, az ananász méretétől függően.
  5. Szeletelés előtt hagyjuk egy kicsit kihűlni.

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.