Citromos pác csirkéhez

írta: Peitli Csilla

Percek alatt összedobható ez az egyszerű pác, amiben mindig tudjuk, hogy mi található. Csirkéhez kiváló választás.


Citromos pác csirkéhez
Elkészítési idő: 10 perc
Nehézségi fok:
Eszköz:
Recept értékelése:
Értékeld te is!

Hozzávalók:

  • 65 ml olaj
  • 3 ek citrom lé
  • 3 ek szójaszósz
  • 2 ek balzsamecet
  • 60 g barna cukor
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1,5 kk só
  • 1 kk bors
  • 1 ek Worcestershire szósz

Elkészítés:

  1. A fokhagymát aprítsuk fel minél kisebbre.
  2. Egy kisebb tálban keverjük el az összes hozzávalót, amíg a cukor is fel nem olvad, majd felhasználásig tegyük hűtőbe.
  3. Akár egy nappal a sütés előtt is elkészíthető, hogy a húsnak legyen ideje pácolódni.

Címkék:

Kérünk, hogy az optimális felhasználói élmény érdekében fogadd el a sütiket.